5/6/7 lottó számok

Szinte mindenki ismeri a többéve üzemelő közkedvelt hazai lottójátékokat. És a legfrissebb lottó nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtudhatók az Ötös-lottó, a Hatoslottó, és a Skandi lottó esetén a legutóbb kisorsolt nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a heti húzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a fix számaiddal milyen eredményeket értél volna el az eddigi Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, illetve mindhárom lottó esetében a sorsolásokon a gömbből előkerült nyerőszámok milyen ritkán fordultak eddig elő a kiválasztott lottó játék története során az adott év, esetleg a legutóbbi telitalálat óta eltelt időben.
Abban az esetben, ha pillanatnyilag senki nem vitte el a főnyereményt, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Abban az esetben, ha nem kizárólag csak a lottó nyerőszámokkal próbálnál szerencsét, úgy az aktuális lottó játékokhoz kötődő nyeremény akciók köréből is tallózhatsz.

Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó tippelős játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a tippelők által választott kedvenc nyerőszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes heti kézi vagy számítógépes sorsolásokon.

Abban az esetben ha van gondolatod a lottó húzásokról, a hozzájuk társított vélelmezett trükközésről, akkor egy szabad fórumon keresztül játszva megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2020-12-30 18:10