Magnetix mágnesékszerek és wellnesstermékek

 MAGNETIX mágneses ékszerei magas minőségű, Németországban tervezett és kivitelezett termékek.

Alapanyaguk orvosi fém (nemesacél), réz, bőr, kaucsuk és PVC, melyeknek többsége 1 mikron vastagságú arannyal vagy ródiummal van bevonva. Az arany és ródium bevonatú ékszereket jellemzően még azok a fém-érzékenyek is viselni tudják, akik az aranyon kívül semmilyen mást nem viselnek el. 

Túlnyomó részük Swarovski-kristállyal, cirkonnal és drágakővel (peridottal, ametiszttel, rodolittel, kéktopázzal vagy citrinnel) díszített. Az ékszerekben és a kiegészítőkben neodímium mágnesek vannak, amelyek 1200-1800 Gauss erősségűek. Ez alól kivétel a mágneses keverőpálca 2000 Gauss, a mágneses szív 2200 Gauss.

 

A (vörös)réz – az éltető nyomelem  A réz létfontosságú nyomelem, szervezetünk egyik legfontosabb tápanyaga. A mágneses ékszerekben található réznek érintkeznie kell a bőrrel. 

Így az, az izzadtság hatására oly mértékben oldódik, hogy a nyomelemek a bőrön keresztül be tudnak jutni a szervezetbe és a véráramba is. Ezzel a szervezet rézutánpótlása megtörténik.

Ha a bőr elszíneződött ott, ahol a rezes felület a bőrrel érintkezett, akkor az a réz kioldódását és lerakódását jelenti. Az elszíneződés a szervezet elsavasodását is jelezheti. A rézzel ellátott termékek felülete a használat során elszíneződik, amely egy természetes folyamat és a termék megfelelő működését jelzi. 

Immunrendszerünk szempontjából az is lényeges, hogy a réz antibakteriális hatású.

 

A vörösréz jótékony hatásai:

– gyulladás gátló, fájdalomcsillapító hatású;

– vírus, baktérium és gombaölő hatású;

– erősíti az immunrendszert;  – megakadályozza a csontritkulást;

– gátolja a hajhullást;

– enyhíti a reumatikus és ízületi fájdalmakat;

– vérnyomás szabályzó;

– alacsonyan tartja a koleszterinszintet.

 

A mágneses ékszerek viselése 

A mágneses ékszereket ugyan úgy, és ott kell viselni, mint a klasszikus ékszereket.

A megbetegedett testrész legközelebbi pontjára, illetve a nagy véredények fölé válasszunk karkötőt, bokaláncot, fülbevalót.

Ajánlott a mágneses ékszerek szabályos elhelyezése a testen.   Míg a bal karon hordott karkötő a jobb agyféltekére hat, addig a bal agyfélteke működéséhez éppen ellentétesen a jobb kezünk van rendelve. 

A bal agyféltekében találhatóak: a beszéd, tehát a nyelv(ek) megértésének és használatának képességét szolgáló eszközök, de egyénileg változó formában és méretben.

A bal agyfélteke felelős a logikus gondolkozásért. Ezen kívül analizál, ítél, lineárisan érzékel, a részletekre helyezi a hangsúlyt. Érzékeli az időt és a félelmet.

A jobb agyfélteke elsősorban a látott dolgok felismerését, és a térbeli eligazodást szolgálja.

A jobb agyféltekénk reagál a testünkből jövő belső érzésekre is. Ennek az agyféltekének a hiányos működése okozza az érzések és érzelmi állapotok kifejezésének képtelenségét, mivel a jobb oldali agyféltekéhez kapcsolódnak az érzelmi zavarok, így az érzelmi betegségek is.  

A mágneses “vándor” szív az- az ékszer, amelyet szükség szerint áthelyezhetünk testünk bármely problémás területére. A szívecskét a fájó pont, vagy egészségügyi probléma legközelebbi helyén kell viselni. A testre közvetlenül a Magnetix logóval  megjelölt, északi pólus kerüljön! Ezt az ékszert éjszakánként is használhatjuk  

Ha szeretnénk egészséges ajándékot adni valakinek akkor adjunk mágneses ékszereket és egészséges ganodermakávét. vagy ZINZINO Balance olajat.

Forrás: svedegeszsegprogram.com, 2020-12-03 21:36